• Riaditeľské voľno
          • Riaditeľské voľno

          • Na štvrtok a piatok 09. - 10. mája 2024 udelil riaditeľ školy z prevádzkových dôvodov žiakom riaditeľské voľno. Všetci obedujúci žiaci budú automaticky odhlásení zo stravy. 

            V tomto termíne nebude v prevádzke ani školský internát. Nakoľko je 8. mája štátny sviatok, žiaci opustia internát už v utorok 07. 05. 2024 do 16.00 h. Zo stravy budú automaticky odhlásení všetci ubytovaní.

          • Školský internát 1. mája v prevádzke

          • Nakoľko štátny sviatok 1. mája tento rok vychádza na stredu a v pondelok a utorok, ako aj vo štvrtok a piatok v škole prebieha vyučovanie, bude školský internát v prevádzke aj v stredu 1. mája. Ubytovaní žiaci budú mať so svojimi vychovávateľmi celodenný program.

          • Odborná exkurzia stolárov v Pavloviciach

          • Dňa 19. 04. 2024 sa uskutočnila odborná exkurzia pre stolárov z triedy 3.ST+MA v Pavloviciach. Žiaci získali pohľad na reálnu prácu v stolárskej dielni, oboznámili sa s prácou vo výrobe, opracovávaním dreva pre potreby poľnohospodárskeho družstva.

            Exkurzia prispela k získaniu teoretických aj praktických vedomostí a zručností žiakov v rámci odborného výcviku pri príprave na zamestnanie po absolvovaní učebného odboru. Súčasťou bola aj neformálna prehliadka poľnohospodárskeho družstva a ukážka živočíšnej výroby (chov a starostlivosť o zvieratá).

            Veľká vďaka za zorganizovanie exkurzie patrí žiakovi 3.MA/ST Samuelovi Koričovi, ktorý nás celým areálom poľnohospodárskeho družstva aj previedol.

            Predstaviteľ poľnohospodárskeho družstva na záver venoval škole pre žiakov materiál na výrobu školských výrobkov v stolárskej dielni, za čo mu veľmi ďakujeme.!

          • Pozvánka

          • Pozývame Vás na konzultačné rodičovské združenie Odborného učilišťa, PŠ a SOŠ, Švabinského 7, Bratislava, ktoré sa bude konať vo štvrtok 18.04.2024 v čase od 15:00 h do 17:00 h v triedach (na vrátnici Vás usmernia) Prítomní budú triedni učitelia, majstri odbornej výchovy, ale aj školský podporný tým (školský psychológ a sociálny pedagóg) a vedenie školy (riaditeľ školy, zástupca riaditeľa školy azástupca riaditeľa pre školský internát). Hlavným bodom konzultácii je zhodnotenie študijných výsledkov a dochádzky žiaka  a závery z pedagogickej rady.  

            V prípade otázok nás kontaktujte telefonicky 02/330 101 05 (zborovňa), 0911/310620 (zástupkyňa S. Gergelová), mailom sona.gergelova@ssid.sk  alebo prostredníctvom EduPage. 

             

             

        • Podporte nás
          • Podporte nás

          • Ak nás chcete podporiť 2 percentami z Vašej zaplatenej dane, postupujte takto:

            Z Potvrdenia o zaplatení dane, ktoré Vám vystavil zamestnávateľ, si viete zistiť dátum zaplatenia dane a vypočítať 2% z Vašej zaplatenej dane - to je maximálna suma, ktorú môžete v prospech prijímateľa poukázať. Táto suma však musí byť minimálne 3 €.

            Stiahnite si a vyplňte Vyhlásenie o poukázaní 2% z dane.

            Údaje, ktoré potrebujete uviesť:

            Obchodné meno alebo názov:   DEBORA

            Sídlo – obec, PSČ, ulica, číslo:   Švabinského 3352/7, 85101 Bratislava

            Právna forma:   občianske združenie

            Identifikačné číslo (IČO/SID):   30810507

            Obe tieto tlačivá (Vyhlásenie spolu s Potvrdením) doručte do 30. apríla 2024 na daňový úrad podľa Vášho bydliska.

            Ďakujeme

          • Florbalový turnaj

          • V utorok 26. marca 2024 sa naši žiaci zúčastnili Majstrovstiev Slovenska Špeciálnych olympiád vo florbale v Modre. Z našej školy sa Olympiády zúčastnili žiaci druhého ročníka učebného odboru obchodná prevádzka – práca pri príprave jedál: Marek Szabo, Marek Varga, Šimon Jakuš, Denys Hrots a ako brankár Samuel Sucha.  Žiaci obhajovali minuloročné tretie miesto, čo sa im aj podarilo. Pod vedením p. učiteľa M. Bednára získali bronzové medaily a zo súťaže si odniesli skvelý pocit po športovom zážitku. Ďakujeme za vzornú reprezentáciu školy.

            Do fotogalérie bol pridaný nový album Florbalový turnaj.

    • Fotogaléria

        zatiaľ žiadne údaje